woensdag 29 augustus 2012

Aziatische kip met sinaasappel



Ik hou erg van sinaasappel. Daarom viel ik meteen op dit recept. Ik heb minder suiker gebruikt, omdat ik niet zo hou van erg zoete hoofdgerechten. Ik begon met een halve kop, maar toen was het nog iets te zuur. Bij ¾ kop was het goed. Ik denk ook dat ik meer sinaasappelsap heb gebruikt. Ik heb een halve uitgeperst, dus dat zal ongeveer 50 ml zijn geweest.

Onderstaande hoeveelheden zijn genoeg voor 6 personen.





Bron: http://fromscratchtoplate.com



Asian chicken with orange


I made this recipe from a blog. I liked the idea immediately, because I really like oranges. And it was a delicious dish!
I made some changes to the original though. I didn’t use as much sugar as called for. I used ¾ cup instead of 1. And I used more orange juice, about 4 tbsp. And I didn’t flour the the chicken before frying.
I served it with rice and a salad. The salad contained slices of fennel, slices of zuchini, rucola, orange wedges. Dressing: olive oil, orange juice, pinch of salt.
The original recipe can be found here:
http://fromscratchtoplate.com/2012/03/05/asian-orange-chicken/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...