zondag 5 augustus 2012

Rundvlees met steranijs



Dit is een heel lekker Chinees gerecht. De smaak van de steranijs maakt het bijzonder. Een klein beetje spaanse pepers geeft net wat extra's. Als je van heet eten houdt, kun je meer toevoegen. Maar dat overheerst wellicht de andere smaken, en die zijn te lekker om te laten overheersen. Laat het vlees minstens 2½ uur sudderen, maar liefst langer als je tijd hebt. Het vlees wordt dan heel mals en zacht. Ik heb het geserveerd met rijst en broccoli.







Bron:







Beefstew with staranise

This is a very nice Chinese dish. The flavour of the staranise makes it special. The little bit of heat from the chillies gives a nice punch. If you like your food hot, add more. But that might overpower the lovely flavour of the meat, and that would be a shame. Simmer the beef for at least 2½ hours, more if you have time. It gets really succulent and tender that way. I served it simply with rice and cooked broccoli.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...