zondag 25 november 2012

Open kibbeh



Dit is een simpel gerecht en erg lekker. Hoewel de ingrediëntenlijst lang lijkt, valt het allemaal wel mee. Ga voor de benodigde ingrediënten naar een Turkse winkel. Bijvoorbeeld voor de specerijen, en de tahini. Een Turkse slager heeft wel lamsgehakt. Kun je daar niet gemakkelijk aankomen, neem dan rundergehakt.
Het zure van de sumac en citroensap vult het licht bittere van de tahini en kruidigheid van het gehakt goed aan.





Bron:





Open kibbeh

Don't be put off by the long list of ingredients and instructions. It's not that complicated at all. For the spices visit a mediterranean or asian store. You can find the tahini in a mediterranean store or a food health shop. If you can't or don't want to use lambs meat, beef is also fine. I really liked this dish. The sourness of the sumac and lemon juice complements the slightly bitterness of the tahini and delicately spiced meat. Lovely.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...