maandag 3 december 2012

Chinese rode kool



Een rare combinatie? Ja, een beetje wel. Weer eens een andere manier om rode kool klaar te maken. En hoewel ik best wel wat Chinese kookboeken heb, ben ik dit nog niet tegengekomen. Misschien is het niet authentiek Chinees. Nou, dan missen die Chinezen wel wat, want het was erg lekker.

Mijn man vond de smaak op den duur iets te overheersend. Hij zei dat als je er veel van eet, gaat de smaak je tegenstaan. Ik had daar geen last van, en heb alles met smaak opgegeten. Mijn moeder zou zeggen: smaken verschillen! Je mag me citeren.








Chinese red cabbage

This is different from your regular red cabbage. In the Netherlands red cabbage is usually braised with apples or pears. Although I own a few Chinese cookbooks, I haven't seen this yet. The combination of flavours might not be authentic Chinese. Well, the Chinese do miss out on something then, because it's delicious.

My husband however didn't like it quite that much. He said, that after a while you seem to have enough of the flavour and don't want to eat it anymore. That didn't happen to me, though. I have eaten every everything until the laste bite.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...